Rövid időn belül a piaci ár felett adnád el az otthonod, netalán ingatlanbefektetéssel foglalkozol? A home staging-et Neked találták ki! Többet jelent egyszerű lakberendezésnél, értéknövelő tevékenységet, az ingatlan eladásra történő felkészítését jelenti. Célja, hogy a felkészítés után piacra kerülő ingatlan gyorsabban és magasabb áron keljen el, mint felkészítés nélkül.

Egy felkészített ingatlan azt adja, amit a vevő vár: tágas, világos tereket, ízlésesen bebútorozott, kiváló állapotú vágyott otthont, egy életérzést. Otthonosságot sugallunk, de nem túlzóan, a személyességet távol tartjuk, ami feszélyezné a vevőt, hiszen ő nem az eladó életét, személyes tárgyait készül megvenni, hanem a leendő otthonát.

Kiemeljük a lakás előnyös adottságait, kihozva ezáltal a legjobbat az ingatlanból. A helyiségeket igazi funkciójuknak megfelelően mutatjuk be, még akkor is, ha az eladó korábban nem így használta azokat. Valódi értéket kínálunk.

A home staging felkészítés minden egyes momentuma a tervezéstől a kivitelezésen át két dolgot szolgál. Egyrészt a lakást minél kedvezőbben mutassuk be, ezáltal az eladó dolgát könnyítsük meg. Másrészt minél több információval, élménnyel lássuk el a vevőt, hogy segítsük döntésében.

Az ilyen módon felkészített lakások átlag 5 hét alatt, 10-30%-kal magasabb áron találnak gazdát a piacon.